Bal- en slagvaardigheid

Bal-, en slagvaardigheid

Speciaal voor kinderen tussen de 6-8 jaar hebben we een bal- en slagvaardigheid programma geschreven.

Het doel is dat het kind middels een lage instap kennis kan maken met tennis. Het programma duurt 8 weken, kost €40,00 en wordt gegeven door een professionele tennisleraar. Wij verzorgen de materialen inclusief racketjes.

Balvaardigheid

Een geweldig leuk programma waar de kinderen spelenderwijs hun coördinatie en bewegingen ontwikkelen voor tennis. In deze lessen gebruiken we bal en racket op allerlei verschillende manieren. Op het eind weten ze waar het racket daadwerkelijk voor bedoelt is en kunnen ze de bal een paar keer op en neer slaan.

Slagvaardigheid

In deze fase ontwikkelen de kinderen steeds meer vaardigheden om meerdere keren over te kunnen spelen. Daarnaast doet het kind kennis en kunde op om wedstrijdjes te kunnen spelen. De verworven vaardigheden kunnen ze inzetten in een veilige omgeving van ‘fun activiteiten’ (de beleving staat voorop. Winnen of verliezen is ondergeschikt) die georganiseerd worden door de club/jeugdcommissie.

Een keertje proberen kan het gehele jaar door. Zolang de groep niet vol is kan er ingestroomd worden (€6,- per resterende les). Wacht niet te lang. Dit programma is behoorlijk populair en heeft een beperkt aantal plaatsen.

Voor meer informatie, lestijden en inschrijven, ga naar www.tennistijd.nl. Bellen kan ook op 06-47494846.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259