Lidmaatschap

Tennis & Padel Club Loon op Zand is een bloeiende club met bijna 500 actieve leden. Wil je ook lid worden? Welkom!

Je kunt je alleen online aanmelden

Binnen één week wordt je aanmelding verwerkt. Je ontvang een bevestigingsmail van de ledenadministratie als je lidmaatschap geactiveerd is. Er is géén wachtlijst binnen onze club.

Proeflidmaatschap

Als je senior bent en eerst kennis wilt maken met de tennis- en/of padelsport, dan kun je je ook aanmelden voor een proeflidmaatschap van 1 maand. De kosten hiervan bedragen € 15,-.

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van een proeflidmaatschap en besluit om lid te worden, dan betaal je de rest van de verschuldigde contributie voor het lopende jaar, inclusief inschrijfgeld.

Lidmaatschappen

We kennen drie verschillende abonnementen. De contributie is afhankelijk van je keuze en leeftijdscategorie. De tarieven worden per kalenderjaar vastgesteld en zijn vanaf 2020 als volgt:

  Club lidmaatschap

Zomer lidmaatschap 

Commercieel
contract

Zie uitleg in tekst hieronder

senior lid 26 jaar en ouder € 185,00 € 70,00 € 425,00
senior lid 18 t/m 25 jaar en/of studenten € 97,50 € 35,00 € 337,50
junior lid 11 t/m 17 jaar € 81,00 € 30,00 n.v.t.
junior lid 6 t/m 10 jaar € 60,50 € 25,00 n.v.t.
rustend lid € 25,50 n.v.t. n.v.t.


Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 20,- voor seniorleden en € 10,- voor juniorleden.
Bij een zomerlidmaatschap wordt geen inschrijfgeld gerekend.

Gezinskorting
Voor elk 3e lid van een gezin wordt € 25,00 korting verleend, mits wonend op hetzelfde adres. Een 4e en 5e lid van een gezin krijgen 50% korting.

  • Kortingen worden verrekend op basis van het voordeligste lidmaatschap(pen).
  • Wanneer iemand in loop van het jaar lid wordt, dan worden de kortingen (net als het lidmaatschap) verrekend naar rato.

Bij een zomerlidmaatschap is het niet mogelijk om gezinskorting te krijgen.

Contributie
Betaling van de contributie is alleen mogelijk door middel van automatische incasso. Bij het aangaan van het lidmaatschap is hiervoor een machtiging ingevuld. Bij blessures en zwangerschap vindt geen restitutie van de contributie plaats.

Abonnement: Club lidmaatschap

Vrijwilligerstaken
Als lid van de club lever je ook een belangrijke en wezenlijke bijdrage door als vrijwilliger een vaste rol in te vullen en/of variable diensten uit te voeren (met uitzondering bij het zomer lidmaatschap en commercieel contract). Meer details hierover vind je online onder vrijwilligers uitleg

Nieuwe leden die starten tussen 1 januari en 30 juni draaien in het tweede half jaar mee voor de helft van de punten. Nieuwe leden in het tweede halfjaar draaien vanaf het volgende jaar volledig mee. 

Contributie
Het clubjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Je betaalt contributie vanaf de eerstvolgende maand na aanmelding, deze wordt in je eerste jaar wordt dus naar rato per maand berekend. Bijvoorbeeld: meld je je in augustus aan als lid, dan betaal je het eerste jaar voor 4 maanden contributie.

Abonnement: Zomer lidmaatschap

Vrijwilligerstaken
Als zomerlid ben je vrijgesteld van vrijwilligerstaken.

Contributie
Het zomer lidmaatschap loopt van 1 juni t/m 30 september. De tarieven van de contributie staan hierbij vast, dus ook als je je pas inschrijft in juli betaal je het volledige tarief.

Het lidmaatschap stopt automatisch na 30 september. Mocht je het jaar erop wederom lid willen worden, dan dien je je weer opnieuw aan te melden.

Abonnement: Commercieel contract

Dit commericeel contract is per direct niet meer mogelijk om af te sluiten. Bestaande leden die al in 2023 van dit contract gebruik maakten kunnen dit bij uitzondering nog 1 jaar verlengen! 

Vrijwilligerstaken
Voor die mensen die geen enkele bijdrage als vrijwilliger willen en/of kunnen leveren aan de club bestaat met ingang van 1 januari 2023 de mogelijkheid om een commercieel contract af te sluiten. Middels een commercieel contract ben je vrijgesteld van vrijwilligerstaken.

Contributie
Het clubjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Je betaalt contrubutie vanaf de eerstvolgende maand na aanmelding, deze wordt in je eerste jaar wordt dus naar rato per maand berekend. Bijvoorbeeld: meld je je in augustus aan als lid, dan betaal je het eerste jaar voor 4 maanden contributie.

Rustende leden

Dit zijn leden die (tijdelijk) niet kunnen of willen spelen om verschillende redenen.
Een rustend lid kan geen gebruik maken van banen, maar heeft wel rechten om bijvoorbeeld te stemmen tijdens de algemene ledenvergadering.

Een rustend lidmaatschap kan uiterlijk worden aangevraagd op:

  • 30 juni --> rustend lidmaatschap start per 1 juli
  • 31 december --> rustend lidmaatschap start per 1 januari

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap is op 2 momenten in het jaar mogelijk:

  • per 30 juni (moet doorgegeven zijn vóór 1 juli)
  • per 31 december (moet doorgegeven zijn vóór 1 januari)

Wanneer je voor 1 juli je lidmaatschap opzegt, zal de helft van je reeds betaalde contributie teruggestort worden. Mits je, indien van toepassing, aan de helft van je verplichte diensten voldaan hebt.

Bij lid worden na:

  • 1 april is het niet mogelijk op te zeggen vóór 30 juni, je bent dan automatisch lid t/m 31 december.
  • 1 oktober is het niet mogelijk op te zeggen vóór 1 januari, je bent dan automatisch lid t/m 30 juni. 

De club

Een bloeiende club staat of valt met de inzet van vrijwilligers. TPC LOZ is volledig zelfstandig en voert veel activiteiten in eigen beheer uit. We streven er zoveel mogelijk naar om activiteiten op vrijwillige basis te organiseren.

Openingstijden park
Het park is 7 dagen in de week vrij toegankelijk voor alle leden van de club en je kunt altijd tennissen en padellen als er banen vrij zijn. Het park is vanaf ongeveer 08.00 uur toegankelijk. Als je wilt tennissen of padellen, reserveer je hiervoor een baan via de website, de KNLTB-app of via het afhangbord in het paviljoen.

Het paviljoen
Het paviljoen wordt in eigen beheer geëxploiteerd. Het paviljoen is ‘cashless’, dat wil zeggen dat er niet met contant geld betaald kan worden. Je kunt op je ledenpasje geld zetten en zo kun je betalen of je kunt pinnen.

Het paviljoen is niet altijd open. Door de week meestal vanaf 19.00 uur, op zondag vanaf 09.30 uur tot 14.00 uur en als er tennis- en/of padel activiteiten zijn.

Meer informatie

Mocht u nog meer vragen hebben over het lidmaatschap van TPC LOZ dan kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259