Nieuws

Dank voor jullie begrip!

 

Dank voor jullie begrip!
De gestage groei in leden, waar we als vereniging erg blij mee zijn, neemt logischerwijs steeds meer werk met zich mee. Meer leden die vrij willen tennissen, meer actieve leden dus meer onderhoud, meer drukte aan de bar en dus meer barpersoneel, meer schoonmaakwerkzaamheden op de ochtend erna, meer leden die willen lessen (bijna 200 leden aankomende winter!!), meer competitieteams, meer jeugd dus een bomvol en gezellig jeugdkamp, enzovoort. Uiteindelijk moeten we hier met zijn allen trots op en dankbaar voor zijn. Het is de toekomst van onze vereniging!

 

De toename in leden zorgt er uiteraard ook voor dat we niet meer altijd op de gewenste tijd kunnen tennissen, onbeperkt kunnen tennissen of op de gewenste dag of tijd kunnen lessen of competitie spelen. Ik hoop dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen en dat wordt gezien dat iedereen vrijwillig zijn stinkende best doet om het elkaar naar de zin te maken. De gemaakte keuzes worden gemaakt in het algemeen belang van de club en haar leden! Wanneer we het niet met elkaar of met het gevoerde beleid eens zijn, vragen we alle leden om dit op een respectvolle manier persoonlijk aan elkaar of via mail aan het bestuur duidelijk te maken. Het is ons als bestuur, erg veel waard dat iedereen met plezier naar de tennisclub komt en zullen er alles aan doen om dit voor ieder lid voor elkaar te krijgen.

 

Alle toenemende drukte en gezelligheid neemt natuurlijk met zich mee dat we op zoek blijven naar iedereen die iets denkt bij te kunnen dragen aan dit enthousiasme binnen de vereniging.  Wil jij je steentje bijdragen… Laat dit weten via info@tennisloz.nl!
 

We merken dat steeds meer gaat leven dat iedereen (naast het betalen van de contributie) zijn/haar steentje bijdraagt. Afgelopen periode zijn er weer verschillende personen tot verschillende commissies toegetreden, zijn leden vrijwillig extra bardiensten komen draaien, waardoor het voor de huidige commissieleden ook leuk en behapbaar blijft. Bedankt daarvoor!

« Terug

» Nieuws archief