Dubbelen mag weer; tennispaviljoen blijft gesloten!

18 november 2020


Beste leden,

Helaas hebben we te horen gekregen dat ons tennispaviljoen de komende periode nog gesloten moet blijven, maar na twee weken strengere maatregelen is het gelukkig vanaf morgen (donderdag 19-11-2020) weer wel toegestaan om in dubbelverband te tennissen en/of te padellen. 

Dit is overigens nog steeds wel onder strikte voorwaarden, waarbij nog steeds de waarschuwing geldt dat er actief gecontroleerd wordt door Boa's of wij ons houden aan de gestelde voorwaarden.

Praktisch betekent dit, dat er gedubbeld kan worden, mits er gespeeld wordt met een groep van maximaal 4 personen, in 2 vaste koppels, waarbij de koppels 1,5 meter afstand van elkaar houden. Ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Binnen dat kader kan er veilig gedubbeld worden.

Verder geldt nog steeds: geen fysiek contact, ga niet samen op het bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. 

We zijn blij dat we nu ook weer met zijn vieren mogen tennissen en/of padellen. Sporten is gezond en dat hebben we juist nodig in deze tijd. Maar we willen jullie wel vragen om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je altijd aan de regels te houden. Doe je dit niet en wordt de vereniging beboet, zullen we dit één op één doorbelasten aan de veroorzaker(s). Wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig is.

We houden jullie op de hoogte mochten de regels weer veranderen. Tot die tijd wensen we jullie veel tennis- en padelplezier en blijf gezond allemaal.

Vriendelijke groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën