Oproep: Vrijwilligers gezocht!

18 november 2020


Om de toekomst van onze mooie tennisvereniging te waarborgen, hebben we meer leden nodig die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren.

Dat kan ad hoc, maar bij voorkeur structureel in één van onze vele commissies.

We hebben al diverse oproepen gedaan, maar helaas hebben we hier weinig tot geen respons op gehad. Echter wordt de noodzaak alleen maar groter!

Momenteel zijn we o.a. nog dringend op zoek naar vrijwilligers voor de:

- Technische commissie: we zoeken nog naar een vast aanspreekpunt voor de tennisleraren

- Jeugdcommissie: we zoeken nog enthousiaste leden die jeugdactiviteiten mee willen regelen

- Bar- en Paviljoencommissie: we zoeken nog iemand die het vaste aanspreekpunt van deze commissie wordt en de lijnen binnen de commissie mee uitzet en daarnaast zelf zijn of haar handen laat wapperen.

- Bar- en Paviljoencommissie: we zoeken een nieuwe bardienst coordinator, die in 2021 mee de diensten planning gaat coordineren.

- Baan- en Parkcommissie: we zoeken nog extra aanpakkers, die ervoor zorgen dat ons tennispark en de tennis- en padelbanen er schitterend bij blijven liggen.

Wil jij iets meer doen voor onze vereniging dan alleen maar tennissen en/of padellen, meldt jezelf dan snel aan bij: [email protected] 

Weet je niet goed wat er van je verwacht wordt en schrikt dit je af om je aan te melden, kun je ook altijd een mail sturen en een keer met de betreffende commissies in gesprek gaan.

Het bestuur

Nieuwscategorieën