Ik wil spelen!

Bij onze vereniging heb je een aantal mogelijkheden om padel te spelen.

Proeflidmaatschap 

Ben je nog geen lid? Of wil je eerst kijken of je padel echt leuk vindt? Sluit een proeflidmaatschap af. Voor € 15,- kun je één maand spelen. Klik hier

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van een proeflidmaatschap en besluit om lid te worden, dan betaal je de rest van de verschuldigde contributie voor het lopende jaar, inclusief inschrijfgeld.

Introducé

Ben je al lid van onze vereniging? Laat je introduceren en speel samen met een padel lid. Introductie kaart senior lid is € 5,00 en jeugdlid € 3,50

Als er geen activiteiten zijn, kan er tegen een geringe vergoeding overdag en in het weekend maximaal 3x per jaar van de banen gebruik worden gemaakt.

Onbeperkt spelen

Speel onbeperkt padel en wordt lid van onze vereniging. Aanmelden? Klik hier

Lees alles over een lidmaatschap en de ins- en outs hier.

Kennismakingsclinic

Voor leden en niet leden verzorgen we kennismakingsclinics. Voor €7,50 p.p. (minimaal 3 personen) leer je van ervaren padelleden in 1-uur alle basis facetten van padel. Interesse, stuur ons een mail. Klik hier.

Deze clinic is primair bedoeld voor geïnteresseerden die nog nooit padel hebben gespeeld.

Huur banen

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een padel baan te huren. Wil je toch behoefte kenbaar maken? Of heb je een bijzondere wens? Stuur een mail naar onze padelcommissie. Klik hier.

Huur materialen

Wij begrijpen natuurlijk dat geïnteresseerde leden voor het eerst kennismaken met padel. Om die reden zullen velen zelf nog geen materiaal bezitten. Je kunt heel makkelijk een racket en ballen huren.

  • Rackets €2,50 (per racket, per dag)
  • Ballen €5,00 (blik 3 ballen, ballen hoeven niet geretourneerd te worden).

De rackets en ballen kunnen opgehaald, betaald en terug ingeleverd worden in het clubhuis.