Competitie

TV Loon op Zand is aangesloten bij de KNLTB. Samen zetten we ons in om meer mensen met meer plezier te laten tennissen. In de praktijk zien we dat je door veel wedstrijden te spelen, steeds beter wordt en meer plezier in tennis krijgt. Met competitie spelen in teamverband speel je samen wedstrijden voor jouw club en kan jij je spel en tennisvaardigheden ontwikkelen. En competitie spelen heeft nog een extra dimensie, want het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

Nederland heeft één van de grootste centraal georganiseerde tenniscompetities ter wereld. Iedereen die lid is van een KNLTB vereniging kan competitie spelen. Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, ook voor jou is er een competitie die bij je past!

TV Loon op Zand biedt de volgende competities aan:

  • Voorjaarscompetitie (periode apr/mei)
  • Zomercompetitie (periode mei/jun)
  • Najaarscompetitie (periode sep/okt)
  • Wintercompetitie (periode nov/dec/jan)

Alle leden ontvangen voor het inschrijven van deze competities een email met een inschrijfformulier. In deze email staat ook het aanbod van competitievormen vanuit de KNTLB aangegeven. Je schrijft in per team of individueel.

Na ontvangst van de inschrijvingen, worden de teams aangemeld bij de KNTLB. Nadat de indelingen bekend worden gemaakt, ontvangen alle captains de benodigde info vanuit de VCL’ers van TV Loon op Zand.

De inschrijvingregels zijn te vinden op de pagina (Voorrangs)rechten bij de competitie