Lidmaatschap jeugd

Lidmaatschap jeugd

Wil je lid worden van Tennis & Padel Club Loon op Zand? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt.  

Wanneer moet ik lid worden van de club? 

Voor het volgen van de cursus bal- of slagvaardigheid hoef je géén lid te worden van de club. Wil je tennislessen gaan volgen, dan moet je wel lid worden. Als je lid bent, kun je ook vrij tennissen op het park en mag je meedoen met allerlei activiteiten die de club organiseert voor de leden. 

Hoe word ik lid?

Als je lid wil worden van T PC Loon op Zand kun je je online aanmelden. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je pasfoto mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Als je lid bent van de TPC Loon op Zand word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een tennispasje. 
Dit pasje heb je nodig voor 2 belangrijke dingen:

  1. om een tennisbaan af te hangen zodat je vrij kunt tennissen
  2. om mee te kunnen betalen als je iets koopt in het paviljoen

De tenniskidsmethode

Bij TPC Loon op Zand leer je tennissen volgens de Tenniskidsmethode. Tijdens deze methoden doorloop je verschillende fases, namelijk: de rode, de oranje, de groene en gele fase.

Kijk voor meer informatie op de pagina tenniskids

Wanneer kan ik tennissen op het tennispark?

Het park is 7 dagen in de week vrij toegankelijk voor alle leden van de tennisvereniging en je kunt altijd tennissen als er tennisbanen vrij zijn. Het park is vanaf ongeveer 08.00 uur toegankelijk. Als je wilt tennissen, hang je af door je pasje, en dat van je medespelers met wie je hebt afgesproken, in te voeren in het afhangbord. Dit hangt in het paviljoen. Zo reserveer je een baan en kun je tennissen. Het bord geeft aan tot wanneer je mag spelen.

Paviljoen

Het paviljoen van het tennispark is ‘cashless’. Dat wil zeggen dat er niet meer met contact geld betaald kan worden. Je kunt op je tennispasje geld zetten en zo kun je iets kopen. En je kunt pinnen. Als je lid wordt, krijg je hierover meer informatie van de jeugdcommissie. Het paviljoen is niet altijd open. Door de week meestal vanaf 19.00 uur, op zondag vanaf 09.30 tot 14.00 uur en als er tennisactiviteiten zijn. 

Wat kan ik allemaal doen als ik lid ben van TPC Loon op Zand?

Tennis is een individuele sport. Wil je vrij tennissen dan moet je zelf afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om op het tennispark te gaan tennissen. Bij TPC Loon op Zand kun je verschillende dingen doen. Je kunt meedoen aan de tenniscompetitie die de KNLTB organiseert, je kunt meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten die de vereniging zelf organiseert en je kunt meedoen aan toernooien die TPC Loon op Zand zelf organiseert of die andere verenigingen organiseren.

Wat heb ik nodig?

Je hebt tennisschoenen en een racket nodig. Ook tennisballen om zelf te kunnen tennissen, zijn handig.

Tarieven jeugdlidmaatschap

Je kunt de tarieven vinden op de pagina Lidmaatschap