Tennistraining

Tennistraining

De tennistraining bij Tennis & Padelclub Loon op Zand wordt gegeven door de professionele tennistrainers Martijn Hagemeier en Jeroen Michels. De trainingen zijn geschikt voor jong en oud & voor beginners tot gevorderden.

Gedurende het jaar zijn er 2 reeksen bestaande uit 16 lessen van 60 minuten. De lessen worden verzorgd op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en op vrijdagochtend. In overleg en bij voldoende inschrijvingen zijn overige dagen en tijden bespreekbaar.

Reeks 1: April t/m September

Reeks 2: Oktober t/m Maart

Tennistraining wordt alleen aangeboden aan leden van Tennis & Padelclub Loon op Zand, met uitzondering van het bal- en slagvaardigheid programma.

Bal- en slagvaardigheid

Speciaal voor kinderen tussen de 6-8 jaar wordt er een bal- en slagvaardigheid programma gegeven. Hiermee kunnen kinderen middels een lage instap kennis maken met tennis. Het programma duurt 8 weken, kost €40,00 en wordt gegeven door een professionele tennisleraar. Voor materialen inclusief racketjes wordt gezorgd.

Balvaardigheid 
Een geweldig leuk programma waar de kinderen spelenderwijs hun coördinatie en bewegingen ontwikkelen voor tennis. In deze lessen worden bal en racket op allerlei verschillende manieren gebruikt. Op het eind weten de kinderen waar het racket daadwerkelijk voor bedoeld is en kunnen ze de bal een paar keer op en neer slaan.

Slagvaardigheid 
In deze fase ontwikkelen de kinderen steeds meer vaardigheden om meerdere keren over te kunnen spelen. Daarnaast doet het kind kennis en kunde op om wedstrijdjes te kunnen spelen. De verworven vaardigheden kunnen ze inzetten in een veilige omgeving van ‘fun activiteiten’ (de beleving staat voorop. Winnen of verliezen is ondergeschikt) die georganiseerd worden door de club/jeugdcommissie.

Een keertje proberen kan het gehele jaar door. Zolang de groep niet vol is kan er ingestroomd worden (€6,- per resterende les). Wacht niet te lang, dit programma is behoorlijk populair en heeft een beperkt aantal plaatsen.


Aanmelden en informatie 

Voor meer informatie, lestijden en inschrijven, ga naar www.tennistijd.nl

Mocht je vragen of bijzondere verzoeken/suggesties hebben, neem dan contact op met Martijn Hagemeier.

Telefoon: 06-47494846

Email: [email protected]