Loon op Zand Open

Het Loon op Zand Open (voorheen bekend als Klutskestoernooi) is het grote Open Toernooi van onze vereniging. In de vaste week 37 (2de week september) gooien wij onze deuren open voor alle tennissers van de omliggende verenigingen. Er kan worden gespeeld in de vorm van herendubbel, damesdubbel of mix in alle categorieën.

De laatste jaren ligt het aantal deelnemers rond de 300 tennissers. Hiermee zijn we ook 1 van de grotere toernooien van de omgeving. Er wordt altijd gespeeld in poulevorm, zodat iedereen minimaal 2 wedstrijden kan spelen.

Sinds 2018 is Tuinhuis Culinair hoofdsponsor van dit evenement. In de weekenden zijn ze zelf op het park aanwezig om de spelers te verzorgen van lekkere gerechten en daarnaast voorzien ze iedereen na een partij van een heerlijke prikkerplank.

Ook hebben we gedurende het hele toernooi een grote Tombola. Voor 1 euro kunnen er envelopjes getrokken worden, om hiermee kans te maken op leuke prijzen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de vele sponsors die we hebben.

Vanaf juni kan er weer worden ingeschreven voor de nieuwe editie.