Inschrijven KNLTB competitie

De najaarscompetitie zit er weer op. Gelukkig hebben we deze competitie op een "normale" wijze kunnen spelen en afronden. Laten we hopen dat we dit kunnen voortzetten naar de aankomende wintercompetitie die over 2 weken start.   En dan zijn we nu al bezig met de voorbereiding voor de voorjaarscompetitie 2023. Daarvoor is het nu het moment om in te schrijven!

Belangrijke wijzigingen:
Tennis
Wederom wordt er op vrijdagavond gespeeld in een poule van 6 teams (5 wedstrijden). Dit betekent de ene week dames/heren teams en de volgende week de mixteams.

Padel
Naar aanleiding van een succesvolle pilot van een damescompetitie in Noord-Brabant wordt met ingang van de Voorjaarscompetitie 2023 een 15+ damescompetitie aan het competitieaanbod van padel toegevoegd. Deze competitie wordt aangeboden op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

In de bijlage ontvangen jullie de speeldata en competie mogelijkheden.

Als je mee wilt doen, ontvangen wij graag het volledig ingevulde inschrijfformulier voor 24 december 2023 retour op email adres [email protected]
Jullie ontvangen altijd een bericht als de inschrijving goed ontvangen is.

data-voorjaarscompetitie-alle-2023-definitief.pdf speeldata-padelcompetitie-voorjaar-2023-defintief.pdf knltb-padel-competitieaanbod-2023.pdf inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2023.doc