Woordje van de voorzitter

14 oktober 2019

Beste leden,

Een paar maanden als voorzitter zitten er nu bijna op. We hebben net ons Loon op Zand Open toernooi gespeeld en de najaarscompetitie is in volle gang en met de “ver”bouw is reeds begonnen.

Voor diegene die mij niet kennen, zal ik me kort voorstellen: ik ben dus Patrick Janssens en ben al meer dan 25 jaar lid van deze fantastische vereniging. Ben getrouwd met Désirée en we hebben twee kinderen, Valérie (22) en Diederick (21). In het verleden heb ik ook reeds commissiewerk gedaan zoals het Open Toernooi. Nu drie jaar in het bestuur van de vereniging, eerst als secretaris en nu sinds 27 juni als voorzitter.

Er staan op dit moment vele zaken te gebeuren, zoals de “ver”bouw van ons paviljoen en de aanleg van de padelbanen (vooralsnog in de vergunningaanvraag), zoals deze voorstellen zijn aangenomen binnen de ALV.

Het gaat goed met onze vereniging, we hebben inmiddels over de 500 leden en zijn nog steeds groeiende. Dit betekent natuurlijk niet dat we het nu rustiger aan kunnen doen. Integendeel, als vereniging, (leden, commissies en bestuur), zullen we gezamenlijk moeten blijven streven om telkens weer de juiste keuzes te maken zodat we eenieder datgene kunnen blijven bieden waarvoor zij lid zijn bij onze vereniging.

Samen met de diverse commissies zijn wij als bestuur, volop bezig om mooie uitdagingen te verwezenlijken! De energie en het positivisme van onze vrijwilligers is overweldigend en zorgt ervoor dat wij als vereniging op de goede weg zijn.

Echter om deze goede weg te kunnen vervolgen kunnen we één belangrijk onderwerp niet onder onze aandacht laten uitglippen. De broodnodige vrijwilliger. Wij hebben binnen onze vereniging een nijpend tekort aan vrijwilligers voor o.a. de Baan en Parkcommissie, de Communicatiecommissie en de Bardienstcommissie. Derhalve namens het bestuur nogmaals deze dringende oproep. Wil je graag je steentje bijdragen, geef je dan op als vrijwilliger bij Maud Donkers ([email protected]). Je kunt je voorkeur bij de aanmelding vermelden.

Bij eerdere bestuursfuncties heb ik geleerd dat je het nooit iedereen naar de zin kan maken. We zijn soms als mensen zo ingesteld dat we ons focussen op wat er allemaal fout gaat. Echter mogen we niet vergeten dat er ook heel veel dingen goed gaan. Daarom vraag ik iedereen de komende tijd gezien de enorme drukte op onze club met een positieve blik de toekomst in te zien, en dat wij met zijn allen aan het bouwen zijn aan de mooiste club in ons district.

Voor nu wens ik iedereen een geweldig tennisplezier!

Met vriendelijke tennisgroet.

Patrick Janssens

Nieuwscategorieën